Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Duurzaamheidsbelofte

Bij Groenensteyn geloven we dat ware luxe een combinatie is van vakmanschap, esthetiek en respect voor onze planeet. We zijn trots op onze positie als een toonaangevend merk in handgemaakte kroonluchters, maar we erkennen ook de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt.

Zero-Waste Design

Onze toewijding aan duurzaamheid begint bij het ontwerpproces. Elk detail van de kroonluchter wordt zorgvuldig overwogen, met als doel de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. We volgen de principes van zero-waste, waarbij elke bron en elk materiaal volledig wordt benut, zodat er geen verspilling plaatsvind. Dit is de manier waarop we de traditionele ambacht van het kroonluchter maken respecteren en voortzetten, maar ook zorgen voor de wereld waarin we leven.

Bedrijfsbrede duurzaamheid

Onze duurzaamheidsbelofte gaat verder dan alleen het productieproces. We streven ernaar om een bedrijf te zijn dat op alle niveaus duurzaam is. Dit betekent dat we voortdurend kijken naar hoe we onze processen kunnen verbeteren om de ecologische voetafdruk van Groenenseteyn te verkleinen. Of het nu gaat om het gebruik van groene energie in onze werkplaatsen, het minimaliseren verpakkingsmateriaal, of het ondersteunen van lokale leveranciers - duurzaamheid zit in de kern van alles wat we doen.

Waar vakmanschap en duurzaamheid samenkomen

We begrijpen dat onze wereldwijde klanten hoge eisen en verwachtingen hebben van onze producten. Niet alleen op het gebied van design en kwaliteit, maar ook op het gebied van ethische en milieubewuste productie. Daarom beloven we bij Groenensteyn niet alleen buitengewoon vakmanschap, maar ook een diep gewortelde inzet voor duurzaamheid. Onze kroonluchters zijn niet alleen bedoeld om generaties lang te blijven schitteren, maar ook om bij te dragen aan een toekomst waarin onze planeet kan blijven bloeien.