Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Ontmoet de familie achter de kroonluchters

Maak kennis met de Familie Arendse, het hart van ons familiebedrijf Groenensteyn. Als de derde generatie staan wij trots aan het roer, met meer dan 80 jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Onze passie voor design en het streven naar perfectie zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van onze kroonluchters. Elke kroonluchter van Groenensteyn is een met de hand gemaakt kunstwerk, waarbij we zorgvuldig aandacht besteden aan elk detail en verfijning.

“Het is onze missie om wereldwijd uitzonderlijke kroonluchters te creëren, die ruimtes verlichten met ongeëvenaarde elegantie.”

Onze kroonluchters, die wereldwijd schitteren, vertegenwoordigen het beste op het gebied van design, kwaliteit en functionaliteit. Van traditionele kristallen kroonluchters vol ouderwetse elegantie tot moderne plafonnières met strakke lijnen en hedendaagse kleuren. Groenensteyn biedt een breed scala aan stijlen voor elke smaak.

Wat Groenensteyn onderscheidt, is onze persoonlijke service. Wij gaan verder dan alleen het leveren van een product. Van het eerste ontwerpadvies tot de uiteindelijke installatie van uw kroonluchter. Bij Groenensteyn staan wij klaar om u te begeleiden met onze expertise en zorgen we voor een tevreden klant.

Kies voor een kroonluchter van Groenensteyn en breng niet alleen verlichting in uw ruimte, maar ook een tijdloos kunstwerk dat generaties lang zal schitteren. Wij zijn trots op ons familiebedrijf en streven ernaar om u de hoogste kwaliteit, vakmanschap en service te bieden die u verdient.