Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Elliott & Alizée - Antwerpen

Elliott - klassieke 12-armige kroonluchter van kristal

Betreed de wereld van koninklijke grandeur met onze "Elliott" kroonluchter, een meesterwerk uit de Maria Theresia serie van Groenensteyn. Deze 12-armige kroonluchter, vernoemd naar de iconische Oostenrijkse keizerin, belichaamt elegantie en pracht.

Elk aspect van de Elliott straalt kwaliteit uit. Het ijzeren frame van de kroonluchter, verrijkt met glasstroken en rozetten, draagt talloze kristallen pegels. Samen creëren ze een adembenemend lichtspektakel. De unieke ovale vorm, langer in hoogte dan in breedte, zorgt voor een indrukwekkend silhouet van de lamp.

Het past perfect boven uw eettafel, in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in uw hal, waarbij het elke ruimte een verfijnde flair geeft.

De Elliott beschikt over 15 lichtpunten (E14), compatibel met zowel gloei- als LED-lampen, en zorgt voor een warme, uitnodigende gloed. Deze kroonluchter, gemaakt van de beste Europese materialen, wordt met de hand vervaardigd in Nederland.

Bij Groenensteyn begrijpen we dat luxe een kwestie van persoonlijke smaak is. Daarom bieden we de Elliott aan in twee prachtige afwerkingen: een schitterend zilver verchroomd frame en een 24-karaats gouden frame.

Alizee (125 cm) - klassieke 5-armige Maria Theresia kroonluchter van kristal

Betreed een wereld van elegantie en grandeur met de Alizée, een klassiek 5-armige kroonluchter van Groenensteyn. Vernoemd naar de Oostenrijkse keizerin Maria Theresia, belichaamt deze kroonluchter het toppunt van vakmanschap.

Deze kroonluchter zal elk interieur transformeren in een prachtig vertoon van licht en luxe - en past het beste in een hal, woonkamer, slaapkamer of boven een eettafel.

De Alizée, volledig met de hand gemaakt in Nederland, vangt de schoonheid van het Europese erfgoed. De kroonluchter bestaat uit een ijzeren frame, prachtig afgewerkt met glasstroken, rozetten en een veelvoud aan hangende kristallen pegels.

De Alizée beschikt over 19 lichtpunten verdeeld over twee verdiepingen, die een diepte creëren die onmiskenbaar is. De overvloed aan licht weerspiegelt betoverend in de kristallen, en genereert een kleurenspectrum dat herinnert aan dansende regenbogen.

De Alizée biedt keuzevrijheid in verlichting met 19 E14-fittingen die zowel geschikt zijn voor Led-lampen als gloeilampen. De kroonluchter heeft een diameter van 80 cm en een hoogte van 110 cm (exclusief ketting). U kunt uiterlijk van uw kroonluchter ook personaliseren met een frame in zilver verchroomd of 24-karaats goud.