Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Carlaa - Parijs

Carlaa (120 cm) - klassieke 6-armige Maria Theresia kroonluchter van kristal

Verfijning en elegantie definiëren deze klassieke 6-armige 'Carlaa' kroonluchter van Groenensteyn, de parel van de Maria Theresia serie. Vernoemd naar de voormalige keizerin van Oostenrijk, is deze kroonluchter een ode aan luxueus vakmanschap, volledig handgemaakt in Nederland van de beste Europese materialen.

Carlaa's onderscheidende kenmerken zijn de zes sierlijke armen, het kristallen vaasje aan de bovenkant en haar open middenstuk. Het ijzeren frame, afgewerkt met glasstroken en rozetten, harmoniseert prachtig met de overvloedige hangende kristallen pegels, die een schitterende weerspiegeling van licht creëren.

Met zes armen en 16 lichtpunten biedt Carlaa een rijkelijk, warm licht dat elke ruimte, van hal tot slaapkamer, kan verfraaien. Deze kroonluchter is een stralende blikvanger boven uw eettafel of in uw woonkamer, vooral wanneer deze geaccentueerd wordt door een hoog plafond.

Carlaa's 16 lichtpunten (E14) zijn compatibel met zowel LED-lampen als traditionele gloeilampen. Wat de kleur van het frame betreft, kunt u kiezen voor een strak zilver verchroomd frame of een luxueus 24-karaats gouden frame.