Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Carla & Elizabeth - Antwerpen

Carlaa (120 cm) - klassieke 6-armige Maria Theresia kroonluchter van kristal

Verfijning en elegantie definiëren deze klassieke 6-armige 'Carlaa' kroonluchter van Groenensteyn, de parel van de Maria Theresia serie. Vernoemd naar de voormalige keizerin van Oostenrijk, is deze kroonluchter een ode aan luxueus vakmanschap, volledig handgemaakt in Nederland van de beste Europese materialen.

Carlaa's onderscheidende kenmerken zijn de zes sierlijke armen, het kristallen vaasje aan de bovenkant en haar open middenstuk. Het ijzeren frame, afgewerkt met glasstroken en rozetten, harmoniseert prachtig met de overvloedige hangende kristallen pegels, die een schitterende weerspiegeling van licht creëren.

Met zes armen en 16 lichtpunten biedt Carlaa een rijkelijk, warm licht dat elke ruimte, van hal tot slaapkamer, kan verfraaien. Deze kroonluchter is een stralende blikvanger boven uw eettafel of in uw woonkamer, vooral wanneer deze geaccentueerd wordt door een hoog plafond.

Carlaa's 16 lichtpunten (E14) zijn compatibel met zowel LED-lampen als traditionele gloeilampen. Met een indrukwekkende diameter van 85 cm en een hoogte van 120 cm (exclusief ketting), is Carlaa een statement stuk op zich. Wat de kleur van het frame betreft, kunt u kiezen voor een strak zilver verchroomd frame of een luxueus 24-karaats gouden frame.

Elizabeth - klassieke kroonluchter van kristal met zakkroon vorm

Ervaar de verfijnde elegantie van de Elizabeth, een adembenemende klassieke kristallen kroonluchter met een tijdloos design. Deze prachtige Groenensteyn kroonluchter is vervaardigd uit de beste Europese materialen en volledig handgemaakt in Nederland. De Elizabeth kroonluchter straalt zowel nostalgie als moderniteit uit.

De boven- en middenkant van de zakkroon zijn versierd met kleine, in elkaar gevlochten ronde kristallen balletjes die een schitterend lichteffect creëren. Deze bijzondere kroonluchter heeft zowel aan de boven- als onderkant gelijke kristallen kralen, waarbij de onderzijde naadloos overgaat in een harmonieus geheel, afgemaakt met de glinsterende kristallen ballen.

De Elizabeth is uitgerust met 11 lichtpunten (E14) die geschikt zijn voor zowel LED-lampen als traditionele lampjes. Personaliseer uw Elizabeth kroonluchter met de keuze tussen een zilver verchroomd frame of een 24-karaats verguld frame.