Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Violette & Elinore - Ambassade Hotel Amsterdam

Violette - Klassieke 14-armige kroonluchter van kristal

Ontdek de betoverende Violette van Groenensteyn: een 14-armige kroonluchter die elke ruimte omtovert tot een majestueus paleis. De Violette is onderdeel van onze Maria Theresia serie, en is vernoemd naar de beroemde keizerin van Oostenrijk.

De Violette-kroonluchter, met zijn compacte vorm, is speciaal ontworpen voor lagere ruimtes waar men onderdoor moeten lopen. Denk bijvoorbeeld aan een werkkamer, een woonkamer of een keuken. Deze schitterende kroonluchter, vervaardigd uit de meest verfijnde Europese materialen, is volledig handgemaakt in Nederland.

De Violette kroonluchter staat bekend om haar ijzeren frame, die afgewerkt is met glasstroken en rozetten, evenals de veelvoud van hangende kristallen pegels. De kroonluchter onderscheidt zich door haar 14 rechte armen, met aan het uiteinde van elke arm een lichtpunt gemonteerd.

De kroonluchter beschikt over 14 lichtpunten (E14) en is geschikt voor zowel traditionele gloeilampen als energiezuinige LED-lampen. Personaliseer uw Violette met twee prachtige frame opties: een verfijnd zilver verchroomd frame of een luxueus 24-karaats gouden frame.

Elinore (145 cm) - klassieke 8-armige Maria Theresia kroonluchter van kristal

Ontdek de adembenemende schoonheid van de Elinore, een klassiek 8-armige kroonluchter van Groenensteyn. Als onderdeel van de prestigieuze Maria Theresia serie, vernoemd naar de iconische Oostenrijkse keizerin, vertegenwoordigt deze kroonluchter een samensmelting van luxe en vakmanschap.

Volledig met de hand vervaardigd in Nederland uit de beste Europese materialen, onderscheidt de Elinore zich met haar omvangrijke diameter van 125 centimeter en een hoogte van 145 centimeter. De kroonluchter heeft het vermogen om elke ruimte te transformeren in een koninklijk paleis.

De Elinore bestaat uit een ijzeren frame, rijkelijk versierd met glasstroken, rozetten en een veelheid aan hangende kristallen pegels. Met haar acht armen en 25 lichtpunten werpt ze een betoverende gloed en schittert ze een prachtig kleurenspectrum uit, soms zichtbaar als subtiele regenbogen.

Of het nu uw hal, woonkamer, slaapkamer of eetruimte is, de Elinore is ontworpen om te stralen. Ze biedt ook flexibiliteit in verlichting, met E14-fittingen die zowel geschikt zijn voor led-lampen als gloeilampen. Kies voor de afwerking die bij uw stijl past: een zilver verchroomd frame of een 24-karaats gouden frame.