Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Vince & Florre - Antwerpen

Vince - moderne spiraalvormige kroonluchter van kristal

Ontdek de betoverende schoonheid van de Vince kroonluchter van Groenensteyn, een unieke en oogverblindende toevoeging aan uw interieur. Deze majestueuze kroonluchter is uitermate geschikt voor hoge ruimtes zoals gangen, trappenhuizen en hoge plafonds, dankzij de elegante lengte en het opvallende spiraaleffect.

De prachtige V-vormige uitsteeksels aan de bovenzijde zijn versierd met zowel ronde als staafvormige kristallen, die glinsteren als sterren in de nacht. Het unieke aflopende ontwerp zorgt voor een bijzondere en elegante uitstraling, waarbij de kristallen als een betoverende waterval naar beneden vloeien.

Vervaardigd uit hoogwaardige Europese materialen en met de hand gemaakt in Nederland, getuigt de Vince kroonluchter van kwaliteit en vakmanschap. De 13 lichtpunten (E14) zijn geschikt voor zowel LED-lampen als traditionele gloeilampen, en garanderen een stralende en sfeervolle verlichting.

Personaliseer de Vince kroonluchter met twee prachtige afwerkingen: kies voor een stijlvol verchroomd zilveren frame of maak een statement met een luxueus 24-karaats verguld frame.