Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Elina - Warschau

Elina - bronzen takkenlamp met hangende kristallen druppels

Betreed een wereld van luxe met de Elina - een unieke handgemaakte takkenlamp, ontworpen door het gerenommeerde Groenensteyn. Elk detail is zorgvuldig vervaardigd uit het fijnste bronzen materiaal, waarbij elke tak met vakmanschap is afgewerkt.

Bijzonder aan de Elina is de sublieme combinatie van het bronzen frame en de sierlijke kristallen druppels. Samen creëren ze een uniek, bijna zwevend effect dat nog wordt versterkt door de tien zorgvuldig geplaatste lichtpunten.

Of ze nu boven een keukeneiland hangt of over uw eettafel zweeft, de Elina verheft elke ruimte met haar stralende aanwezigheid. Met een diameter van 105 centimeter en een hoogte van 50 centimeter is ze in staat om zowel intieme als grootschalige ruimtes te verfraaien.

Pas de lamp aan uw wensen aan met de keuze uit kristallen druppels van verschillende maten, van 10 tot 25 centimeter, of combineer maten voor een speels effect. Laat u persoonlijk adviseren door onze lichtexperts om de perfecte kroonluchter te kiezen voor uw interieur.