Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Adelynn - Brussel

Adelynn (230 cm) - imposante Maria Theresia kroonluchter met 37 lichtpunten

Betreed de wereld van weelderige elegantie met de Adelynn, een klassieke 12-armige kroonluchter van Groenensteyn. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 230 cm hoog en 120 cm in diameter, is dit pronkstuk het toppunt van grandeur. De kroonluchter is vervaardigd in de traditie van de Maria Theresia serie - een ode aan de gelijknamige Oostenrijkse keizerin.

Elke Adelynn kroonluchter wordt met de hand gemaakt in Nederland, waarbij alleen de allerbeste Europese materialen worden gebruikt. Het ijzeren frame is nauwkeurig afgewerkt met glasstroken en rozetten, die betoverende kristallen pegels dragen.

De Adelynn kroonluchter is een spectaculaire lichtbron met maar liefst 37 lichtpunten, die zowel traditionele gloeilampen als LED-lampen ondersteunen. De reflectie van het licht in het Schönbern kristal creëert een prachtig kleurenspectrum, dat soms kleine regenbogen rondom de kroonluchter projecteert.

De kroonluchter kan in verschillende ruimtes hangen zoals in een hal, trappengat, keuken of woonkamer - mits er een hoog plafond aanwezig is. Omdat wij bij Groenensteyn begrijpen dat luxe een persoonlijke aangelegenheid is, is de Adelynn beschikbaar in twee afwerkingen: een schitterend zilver verchroomd frame en een uitvoering in 24-karaats goud.