Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Betaalmogelijkheden

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij alle gangbare betaalmethodes aan. Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld. Uw bankgegevens worden nooit door ons opgeslagen, bewaard of verstrekt aan derden.

Voor projecten die volledig op maat worden gemaakt, vragen wij een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag. Het resterende bedrag dient te worden voldaan vóór verzending. In het geval van installaties verzoeken wij u het resterende bedrag voorafgaand aan of direct na de installatie te voldoen. Voor meer vragen over de betaalvoorwaarden vragen wij u om contact op te nemen met de klantenservice.

Betaalmethodes

iDeal

iDeal is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.

De banken waarmee u via iDEAL bij ons kan betalen zijn: ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Bunq, Handelsbanken en Moneyou.

Creditcard

Betalingen via uw Creditcard kunnen gedaan worden met VISA, MasterCard en American Express.

PayPal

Met PayPal kunt u bij Groenensteyn makkelijk en veilig betalen. U bent bovendien volledig beschermd dankzij PayPal Aankoopbescherming (uiteraard geldt dit ook voor de andere betaalmethodes).

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven, voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing.

Overschrijving per bank / SEPA 

Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. Wanneer klanten willen betalen via een SEPA-overboeking ontvangen ze de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maken ze het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer het ze het beste uitkomt.

Contant

Indien u uw bestelling contant wil betalen is dat uiteraard ook mogelijk. Mocht u kiezen voor deze betaalmethode, dan verzoeken wij u vriendelijk om even contact op te nemen met onze klantenservice.