Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Handgemaakte kroonluchters sinds 1943

Groenensteyn is een familiebedrijf waarbij momenteel de 3e generatie aan het roer staat. Met meer dan 80 jaar ervaring in de branche van verlichting creëren wij unieke kroonluchters. Onze toewijding aan de perfecte kroonluchter komt tot uiting in elk aspect van ons vak, van de kwaliteit van de materialen tot onze passie voor design.

Handgemaakte kunstwerken

Elke kroonluchter van Groenensteyn is niet zomaar een armatuur, het is een kunstwerk dat minutieus met de hand is gemaakt met aandacht voor elke detail en verfijning. Gesteund door 80 jaar ervaring en innovatie, gebruiken wij handwerk om onderdelen te creëren, vorm te geven en om te zetten in tijdloze ontwerpen van verlichting.

Elegantie en functionaliteit

Onze kroonluchters hangen wereldwijd en vertegenwoordigen het beste op het gebied van design, kwaliteit en functionaliteit. Wij bieden een uitgebreid scala aan stijlen voor uiteenlopende smaken. Van traditionele kristallen kroonluchters tot moderne plafonnières met strakke lijnen en hedendaagse kleuren.

Waar verlichting en service samenkomen

Wat Groenensteyn onderscheidt, is onze toewijding om niet alleen het beste product te leveren, maar ook een persoonlijke service. Dit begint bij het eerste ontwerpadvies tot de uiteindelijke installatie van de kroonluchter. Wanneer u voor een kroonluchter van Groenensteyn kiest, kiest u niet alleen een stuk verlichting, u kiest een kunstwerk dat uw ruimte voor toekomstige generaties zal verlichten.