Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Levering & Installatie

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst, dan gaan wij hier meteen mee aan de slag en doen wij ons best om deze zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De levertijden is gemiddeld tussen de 2 á 6 weken, afhankelijk van het product.


Ter controle van de bestelling zullen wij altijd contact met u opnemen en de order doorlopen en uw wensen in acht nemen. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van de ketting, de gewenste kristallen pegels of het gewenste levermoment.

Bij Groenensteyn zijn er 3 verschillende opties voor het leveren van uw kroonluchter:

1. Ophalen in het Woerdense Verlaat

Nadat u de lamp bij ons heeft besteld en de lamp klaar is, kunt u deze ophalen bij ons in de winkel in Woerdense verlaat. U krijgt van ons de instructies en handleiding hoe u de lamp dient op te hangen.

2. Wij sturen de lamp naar u toe

Na uw lampbestelling bieden we professionele verpakking en verzending, waarbij u een Track & Trace code ontvangt om de levering te volgen. Voor wandlichten en plafonnières bedragen de verzendkosten €29,- per eenheid en bij kroonluchters of lampen geldt een tarief vanaf €59,-.

3. Wij monteren én installeren de lamp op locatie

Uiteraard hebben wij ook de optie om de lamp bij u te installeren op het gewenste adres. Wij vragen hiervoor €175,- aan voorrij- en installatiekosten, in Nederland en België. Bij elke extra lamp hanteren wij een bedrag van €39.