Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Bezoek onze showroom met +250 kroonluchters

Wilt u graag langskomen om inspiratie op te doen? Wij hebben een grote collectie kristallen kroonluchters in onze showroom. Door meer dan 250 modellen kunt u zich laten inspireren. Ook hebben wij de mogelijkheid om speciaal een kroonluchter voor u te ontwerpen.

Heeft u een nieuw huis, of bent u aan het verbouwen en heeft u hulp nodig wat u zou kunnen doen met de verlichting? Onze lichtexperts adviseren u graag.

Wij zijn op afspraak geopend.
U bent van maandag t/m zondag én in de avond op afspraak bij ons welkom.

Wij bevinden ons op 30 min rijden vanaf Amsterdam / Utrecht, en op 90 minuten rijden vanaf Antwerpen.

Heeft u geen tijd om om langs te komen in onze showroom? Dan kunnen wij u uiteraard een virtuele tour geven door onze showroom.

Chat: via WhatsApp
Telefoon: +31 20 261 2375
E-mail: info@groenensteyn.com

Adres Showroom:
Nachtegaalspad 2, 3651LM
Woerdense Verlaat
Nederland

Showroom Groenensteyn

Showroom Groenensteyn

Showroom Groenensteyn

Showroom Groenensteyn

Showroom Groenensteyn

Showroom Groenensteyn

Showroom Groenensteyn

Showroom Groenensteyn

Showroom Groenensteyn

Showroom Groenensteyn

“Een zeer warm welkom bij Groenensteyn in de Woerdense Verlaat! Aanwezigheid van een showroom met een enorme diversiteit aan kristallen lampen. Er is alle mogelijkheid om in rust rond te kijken. Vakmanschap, familiebedrijf met een fantastische service!! Begeleiding totdat alles naar wens is. Wij zijn zeer tevreden”.

Severine Heijen
Klant uit Nederland

“Het welkom en de zeer goede en grote keuze bij de Groenensteyn is in deze tijd een verademing vergeleken bij andere zaken die wij hebben bezocht. Ook hebben de mensen van Groenensteyn ook echt verstand van zaken. Zeer tevreden en zeker niet voor het laatst geweest”.

Familie ten Bokkel
Klant uit Nederland

Veel gestelde vragen over onze showroom

Kan ik zonder afspraak de showroom van Groenensteyn bezoeken?

We heten u van harte welkom in onze showroom! Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd en persoonlijke aandacht aan u kunnen besteden, vragen we u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken. Op die manier kunnen we uw wensen en behoeften in kaart brengen en u helpen bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing.

Neemt u gerust contact met ons op en we plannen graag een afspraak in die u uitkomt. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten in onze showroom!

Waar bevindt de showroom van Groenensteyn zich?

Onze prachtige showroom is gelegen in het pittoreske Woerdense Verlaat, op slechts een steenworp afstand van zowel Amsterdam als Utrecht. Als u nieuwsgierig bent naar onze collectie en de mogelijkheden wilt verkennen, nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken en onze showroom te bezoeken. We staan klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing.

Neemt u contact met ons op en plan vandaag nog uw bezoek aan onze showroom!

Zijn jullie ook in het weekend geopend?

Bij Groenensteyn doen we er alles aan om uw verlichtingservaring zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken. Daarom zijn we blij om te kunnen zeggen dat we ook in het weekend voor u klaarstaan! Of u nu op zaterdagochtend, zondagmiddag of een andere tijd wilt langskomen, laat het ons weten en we zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt die u goed uitkomt.

Ons team staat enthousiast voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte verlichting. Neem vandaag nog contact met ons op en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom.