Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Floating Candles & Elliott

Floating Candle kroonluchter

Groenensteyn's Floating Candles serie is wereldwijd uniek en geeft een magisch effect aan de ruimte. De Floating Candle kroonluchter, past perfect in elke ruimte en is volledig met de hand gemaakt in Nederland.

De kristallen Floating Candles van deze kroonluchter hangen elk aan een ultra dun draadje, voor het oog vrijwel onzichtbaar, wat het zwevende effect van het kristal creëert. Deze bijzondere combinatie creëert een unieke schittering en een prachtig 3D-effect in de ruimte. The Classic variant van de Floating Candle serie is te herkennen aan de kristallen ‘regendruppel’. Deze pegel variant heeft een strak en minimaal slijpsel.

De Floating Candles worden vanuit de bovenkant met LED-spotjes belicht. Hier zijn twee verschillende lichtkleuren mogelijk: 2700K of 3000K. De dimbare functie van de led lampen maakt het mogelijk om de perfecte sfeer in de ruimte te creëren.

Er is een breed scala aan variaties en opties binnen onze Floating Candle serie, die volledig afgestemd kunnen worden op de voorkeuren van onze klanten. U heeft de keuze uit 5 verschillende variabelen (zie hieronder). We staan klaar om u persoonlijk advies te geven over welke opties het best bij u past.

Elliott (105 cm) - klassieke 12-armige kroonluchter van kristal

Betreed de wereld van koninklijke grandeur met onze "Elliott" kroonluchter, een meesterwerk uit de Maria Theresia serie van Groenensteyn. Deze 12-armige kroonluchter, vernoemd naar de iconische Oostenrijkse keizerin, belichaamt elegantie en pracht.

Elk aspect van de Elliott straalt kwaliteit uit. Het ijzeren frame van de kroonluchter, verrijkt met glasstroken en rozetten, draagt talloze kristallen pegels. Samen creëren ze een adembenemend lichtspektakel. De unieke ovale vorm, langer in hoogte dan in breedte, zorgt voor een indrukwekkend silhouet van de lamp.

Deze kroonluchter, met zijn afmetingen van 100 cm in lengte, 70 cm in breedte en 105 cm in hoogte, is een ware statement piece. Het past perfect boven uw eettafel, in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in uw hal, waarbij het elke ruimte een verfijnde flair geeft.

De Elliott beschikt over 15 lichtpunten (E14), compatibel met zowel gloei- als LED-lampen, en zorgt voor een warme, uitnodigende gloed. Deze kroonluchter, gemaakt van de beste Europese materialen, wordt met de hand vervaardigd in Nederland.

Bij Groenensteyn begrijpen we dat luxe een kwestie van persoonlijke smaak is. Daarom bieden we de Elliott aan in twee prachtige afwerkingen: een schitterend zilver verchroomd frame en een 24-karaats gouden frame.