Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Floating Candles - Noordwijk

Floating Candle kroonluchter

Groenensteyn's Floating Candles serie is wereldwijd uniek en geeft een magisch effect aan de ruimte. De Floating Candle kroonluchter, past perfect in elke ruimte en is volledig met de hand gemaakt in Nederland.

De kristallen Floating Candles van deze kroonluchter hangen elk aan een ultra dun draadje, voor het oog vrijwel onzichtbaar, wat het zwevende effect van het kristal creëert. Deze bijzondere combinatie creëert een unieke schittering en een prachtig 3D-effect in de ruimte. The Classic variant van de Floating Candle serie is te herkennen aan de kristallen ‘regendruppel’. Deze pegel variant heeft een strak en minimaal slijpsel.

De Floating Candles worden vanuit de bovenkant met LED-spotjes belicht. Hier zijn twee verschillende lichtkleuren mogelijk: 2700K of 3000K. De dimbare functie van de led lampen maakt het mogelijk om de perfecte sfeer in de ruimte te creëren.

Er is een breed scala aan variaties en opties binnen onze Floating Candle serie, die volledig afgestemd kunnen worden op de voorkeuren van onze klanten. U heeft de keuze uit 5 verschillende variabelen (zie hieronder). We staan klaar om u persoonlijk advies te geven over welke opties het best bij u past.