Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Vince & Elliot - Nieuwkoop

Vince - moderne spiraalvormige kroonluchter van kristal

Ontdek de betoverende schoonheid van de Vince kroonluchter van Groenensteyn, een unieke en oogverblindende toevoeging aan uw interieur. Deze majestueuze kroonluchter is uitermate geschikt voor hoge ruimtes zoals gangen, trappenhuizen en hoge plafonds, dankzij de elegante lengte en het opvallende spiraaleffect.

De prachtige V-vormige uitsteeksels aan de bovenzijde zijn versierd met zowel ronde als staafvormige kristallen, die glinsteren als sterren in de nacht. Het unieke aflopende ontwerp zorgt voor een bijzondere en elegante uitstraling, waarbij de kristallen als een betoverende waterval naar beneden vloeien.

Vervaardigd uit hoogwaardige Europese materialen en met de hand gemaakt in Nederland, getuigt de Vince kroonluchter van kwaliteit en vakmanschap. De 13 lichtpunten (E14) zijn geschikt voor zowel LED-lampen als traditionele gloeilampen, en garanderen een stralende en sfeervolle verlichting.

Personaliseer de Vince kroonluchter met twee prachtige afwerkingen: kies voor een stijlvol verchroomd zilveren frame of maak een statement met een luxueus 24-karaats verguld frame.

Elliott - klassieke 12-armige kroonluchter van kristal

Betreed de wereld van koninklijke grandeur met onze "Elliott" kroonluchter, een meesterwerk uit de Maria Theresia serie van Groenensteyn. Deze 12-armige kroonluchter, vernoemd naar de iconische Oostenrijkse keizerin, belichaamt elegantie en pracht.

Elk aspect van de Elliott straalt kwaliteit uit. Het ijzeren frame van de kroonluchter, verrijkt met glasstroken en rozetten, draagt talloze kristallen pegels. Samen creëren ze een adembenemend lichtspektakel. De unieke ovale vorm, langer in hoogte dan in breedte, zorgt voor een indrukwekkend silhouet van de lamp.

Het past perfect boven uw eettafel, in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in uw hal, waarbij het elke ruimte een verfijnde flair geeft.

De Elliott beschikt over 15 lichtpunten (E14), compatibel met zowel gloei- als LED-lampen, en zorgt voor een warme, uitnodigende gloed. Deze kroonluchter, gemaakt van de beste Europese materialen, wordt met de hand vervaardigd in Nederland.

Bij Groenensteyn begrijpen we dat luxe een kwestie van persoonlijke smaak is. Daarom bieden we de Elliott aan in twee prachtige afwerkingen: een schitterend zilver verchroomd frame en een 24-karaats gouden frame.