Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Kaiya - Voorschoten

Kaiya - moderne kroonluchter met vijf rijen staaf-kristallen

Duik in de wereld van luxe met de unieke Kaiya kroonluchter van Groenensteyn, met meesterlijk vakmanschap vervaardigd in Nederland en gemaakt van de fijnste Europese materialen. Deze statige lichtcreatie, met zijn meerdere verdiepingen en variërende diameters, wekt een gevoel van diepte en grandeur op dat in elke ruimte het hoofd doet draaien.

Elk detail straalt elegantie uit, met name de kristallen staven. Zorgvuldig geslepen in een driehoekige vorm om het licht te breken en een schitterend spectrum te creëren dat door het kristal en de hele kroonluchter danst.

Of het nu de hal, woonkamer of slaapkamer is, de Kaiya kroonluchter brengt onmiskenbare klasse naar elke ruimte. Bovendien kunt u kiezen tussen gloeilampen of energiezuinige led-lampen, afhankelijk van uw voorkeur.

Personaliseer uw Kaiya met twee verfijnde afwerkingskeuzes: een modern zilver verchroomd frame of een extravagant 24-karaats verguld frame. En om de perfecte hoogte te bereiken, bieden wij een ketting en sokje van 100 cm aan, maar andere lengtes zijn ook mogelijk. Verwelkom vandaag nog de Kaiya kroonluchter in uw huis en ervaar het hoogtepunt van verfijnde verlichting.