Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Jenevá - Antwerpen

Jenevá - klassieke Maria Theresia kroonluchter met 45 lichtpunten

Verwelkom de majesteit van de "Jenevá", een imposante 16-armige kroonluchter van Groenensteyn, gemaakt om uw omgeving te transformeren tot een koninklijk paleis. Als onderdeel van onze Maria Theresia serie, vernoemd naar de iconische Oostenrijkse keizerin, belichaamt de Jenevá de perfecte balans tussen traditioneel vakmanschap en hedendaagse luxe.

Met een indrukwekkende breedte van 180/196 cm en een hoogte van 150/160 cm, maakt de Jenevá een betoverende indruk in ruimtes met hoge plafonds, zoals hallen en woonkamers. Het ijzeren frame, verfraaid met glasstroken en rozetten, draagt talloze kristallen pegels. Het kristal creëert een prachtig kleurenspectrum wanneer ze worden verlicht door de 45 lichtpunten (E14).

Deze weelde aan licht, versterkt door de schittering van het kristal, kan bij juiste omstandigheden zelfs kleine regenbogen in en rond de kroonluchter projecteren. Zowel normale gloeilampen als LED-lampen kunnen in deze lichtpunten worden geplaatst.

Bij Groenensteyn geloven we in het personaliseren van luxe. Daarom bieden we de Jenevá aan in twee prachtige afwerkingen: een verfijnd zilver verchroomd frame en een 24-karaats gouden frame. Met de hand gemaakt in Nederland met de beste Europese materialen, belooft de Jenevá een verfijnde toevoeging te zijn aan uw interieur.