Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Elinore & Alizée - Apeldoorn

Elinore (145 cm) - klassieke 8-armige Maria Theresia kroonluchter van kristal

Ontdek de adembenemende schoonheid van de Elinore, een klassiek 8-armige kroonluchter van Groenensteyn. Als onderdeel van de prestigieuze Maria Theresia serie, vernoemd naar de iconische Oostenrijkse keizerin, vertegenwoordigt deze kroonluchter een samensmelting van luxe en vakmanschap.

Volledig met de hand vervaardigd in Nederland uit de beste Europese materialen, onderscheidt de Elinore zich met haar omvangrijke diameter van 125 centimeter en een hoogte van 145 centimeter. De kroonluchter heeft het vermogen om elke ruimte te transformeren in een koninklijk paleis.

De Elinore bestaat uit een ijzeren frame, rijkelijk versierd met glasstroken, rozetten en een veelheid aan hangende kristallen pegels. Met haar acht armen en 25 lichtpunten werpt ze een betoverende gloed en schittert ze een prachtig kleurenspectrum uit, soms zichtbaar als subtiele regenbogen.

Of het nu uw hal, woonkamer, slaapkamer of eetruimte is, de Elinore is ontworpen om te stralen. Ze biedt ook flexibiliteit in verlichting, met E14-fittingen die zowel geschikt zijn voor led-lampen als gloeilampen. Kies voor de afwerking die bij uw stijl past: een zilver verchroomd frame of een 24-karaats gouden frame.

Alizee (125 cm) - klassieke 5-armige Maria Theresia kroonluchter van kristal

Betreed een wereld van elegantie en grandeur met de Alizée, een klassiek 5-armige kroonluchter van Groenensteyn. Vernoemd naar de Oostenrijkse keizerin Maria Theresia, belichaamt deze kroonluchter het toppunt van vakmanschap.

Deze kroonluchter zal elk interieur transformeren in een prachtig vertoon van licht en luxe - en past het beste in een hal, woonkamer, slaapkamer of boven een eettafel.

De Alizée, volledig met de hand gemaakt in Nederland, vangt de schoonheid van het Europese erfgoed. De kroonluchter bestaat uit een ijzeren frame, prachtig afgewerkt met glasstroken, rozetten en een veelvoud aan hangende kristallen pegels.

De Alizée beschikt over 19 lichtpunten verdeeld over twee verdiepingen, die een diepte creëren die onmiskenbaar is. De overvloed aan licht weerspiegelt betoverend in de kristallen, en genereert een kleurenspectrum dat herinnert aan dansende regenbogen.

De Alizée biedt keuzevrijheid in verlichting met 19 E14-fittingen die zowel geschikt zijn voor Led-lampen als gloeilampen. De kroonluchter heeft een diameter van 80 cm en een hoogte van 110 cm (exclusief ketting). U kunt uiterlijk van uw kroonluchter ook personaliseren met een frame in zilver verchroomd of 24-karaats goud.