Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Emily - Hilversum

Emily - klassieke kroonluchter van kristal met zakkroon vorm

Ervaar de betoverende schoonheid van de Emily kroonluchter, een tijdloos meesterwerk waar klassieke elegantie en moderne verfijning samenkomen. Deze prachtige kroonluchter past naadloos in diverse ruimtes, zoals uw hal, eetkamer, woonkamer of slaapkamer, en creëert een luxueuze ambiance. Met de hand vervaardigd in Nederland uit de beste Europese materialen, ademt de Emily kroonluchter kwaliteit en vakmanschap.

De unieke vormgeving van de zakkroon komt tot leven door de fijne kristallen balletjes, die een betoverend lichtspektakel creëren. Het speelse ontwerp met kristallen ballen die in V-vorm naar beneden lopen, geeft deze kroonluchter een exclusieve uitstraling. De Emily biedt plaats aan 11 lichtpunten (E14) en is compatibel met zowel LED-lampen als traditionele lampjes.

Met bijgeleverde zilverkleurige ketting van 100 centimeter de hoogte van de kroonluchter eenvoudig aan te passen aan uw specifieke wensen. Personaliseer uw kroonluchter verder met de keuze tussen een zilver verchroomd frame of een 24-karaats verguld frame.