Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Alexandra & Vince - Halle

Alexandra (70 cm) - klassieke 6-armige kroonluchter van kristal

Introduceer de zes-arimge Alexandra kroonluchter van Groenensteyn in uw interieur en ervaar de pracht van Nederlands vakmanschap. Als onderdeel van onze bekende Maria Theresia serie leent deze kroonluchter zich uitstekend voor intieme ruimtes zoals slaapkamers, badkamers of keukens. Combineer twee Alexandra kroonluchters voor een adembenemend effect boven een eettafel of in uw keuken.

Vervaardigd uit de meest verfijnde Europese materialen en met de hand gemaakt in Nederland, straalt de Alexandra kwaliteit en vakmanschap uit. Het ijzeren frame is afgewerkt met glasstroken en rozetten, die het licht prachtig reflecteren, terwijl hangende kristallen een extra vleugje elegantie toevoegen.

Met een diameter van 53 cm en een hoogte van 70 cm biedt de Alexandra kroonluchter een ruimtelijke doorkijk en een indrukwekkend middelpunt in de ruimte. De zes lichtpunten (E14) zijn geschikt voor zowel gloeilampen als LED-lampen. Personaliseer uw kroonluchter met een keuze uit twee prachtige afwerkingen: een zilver verchroomd frame of een luxueus 24-karaats verguld frame.

Vince - moderne spiraalvormige kroonluchter van kristal

Ontdek de betoverende schoonheid van de Vince kroonluchter van Groenensteyn, een unieke en oogverblindende toevoeging aan uw interieur. Deze majestueuze kroonluchter is uitermate geschikt voor hoge ruimtes zoals gangen, trappenhuizen en hoge plafonds, dankzij de elegante lengte en het opvallende spiraaleffect.

De prachtige V-vormige uitsteeksels aan de bovenzijde zijn versierd met zowel ronde als staafvormige kristallen, die glinsteren als sterren in de nacht. Het unieke aflopende ontwerp zorgt voor een bijzondere en elegante uitstraling, waarbij de kristallen als een betoverende waterval naar beneden vloeien.

Vervaardigd uit hoogwaardige Europese materialen en met de hand gemaakt in Nederland, getuigt de Vince kroonluchter van kwaliteit en vakmanschap. De 13 lichtpunten (E14) zijn geschikt voor zowel LED-lampen als traditionele gloeilampen, en garanderen een stralende en sfeervolle verlichting.

Personaliseer de Vince kroonluchter met twee prachtige afwerkingen: kies voor een stijlvol verchroomd zilveren frame of maak een statement met een luxueus 24-karaats verguld frame.