Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Elliott - Eindhoven

Elliott - klassieke 12-armige kroonluchter van kristal

Betreed de wereld van koninklijke grandeur met onze "Elliott" kroonluchter, een meesterwerk uit de Maria Theresia serie van Groenensteyn. Deze 12-armige kroonluchter, vernoemd naar de iconische Oostenrijkse keizerin, belichaamt elegantie en pracht.

Elk aspect van de Elliott straalt kwaliteit uit. Het ijzeren frame van de kroonluchter, verrijkt met glasstroken en rozetten, draagt talloze kristallen pegels. Samen creëren ze een adembenemend lichtspektakel. De unieke ovale vorm, langer in hoogte dan in breedte, zorgt voor een indrukwekkend silhouet van de lamp.

De kroonluchter past perfect boven uw eettafel, in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in uw hal, waarbij het elke ruimte een verfijnde flair geeft.

De Elliott beschikt over 15 lichtpunten (E14), compatibel met zowel gloei- als LED-lampen, en zorgt voor een warme, uitnodigende gloed. Deze kroonluchter, gemaakt van de beste Europese materialen, wordt met de hand vervaardigd in Nederland.

Bij Groenensteyn begrijpen we dat luxe een kwestie van persoonlijke smaak is. Daarom bieden we de Elliott aan in twee prachtige afwerkingen: een schitterend zilver verchroomd frame en een 24-karaats gouden frame.