Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Isabel - Amersfoort

Isabel (75 cm) - klassieke 6-armige kroonluchter van kristal

Introduceer de zes-armige Isabel kroonluchter van Groenensteyn in uw interieur en ervaar de pracht van Nederlands vakmanschap. Deze betoverende creatie, onderdeel van onze geliefde Maria Theresia serie, verrijkt moeiteloos elke woonkamer, hal of eetkamer, maar is eveneens perfect geschikt voor een slaapkamer, badkamer of inloopkast.

De Isabel kroonluchter is een toonbeeld van kwaliteit, vervaardigd uit de fijnste Europese materialen en met de hand gemaakt in Nederland. Het ijzeren frame, afgewerkt met glasstroken en rozetten, zorgt voor een schitterende lichtreflectie, terwijl hangende kristallen een subtiel vleugje elegantie toevoegen.

De Isabel kroonluchter is een indrukwekkend middelpunt met een diameter van 73 cm en een hoogte van 75 cm, en biedt een ruimtelijke doorkijk die uw interieur laat stralen. Uitgerust met 13 lichtpunten (E14) die geschikt zijn voor zowel gloeilampen als LED-lampen, kunt u uw verlichting naar wens aanpassen. Om uw kroonluchter volledig af te stemmen op uw persoonlijke stijl, kunt u kiezen uit twee schitterende afwerkingen: een zilver verchroomd frame of een luxueus 24-karaats verguld frame.