Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Olimpia - Nijmegen

Olimpia - moderne ronde kroonluchter met kristallen pegels

Ontdek de betoverende schoonheid van de Olimpia-kroonluchter, een uniek pronkstuk van het Nederlandse designhuis Groenensteyn. Met een sierlijke vormgeving, twee majestueuze verdiepingen en met de hand aangebrachte Europese kristallen, straalt dit kunstwerk luxe en verfijning uit.

De eerste indruk? Een meesterwerk in evenwicht en detail. Het frame, afgewerkt in een stijlvol brons, ondersteunt de twee ringen - de grotere die de bovenste verdieping siert, en de kleinere die het onderste deel voltooit. De rondom hangende kristallen pegels glinsteren in het licht, waardoor een spektakel van kleuren wordt gecreëerd door de combinatie met de 8 lichtpunten.

Of u nu een hal, eettafel of salontafel wilt accentueren, de Olimpia voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. De Olimpia is compatibel met zowel LED- als gloeilampen (E14), waardoor u de controle heeft over de ambiance.