Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Alizée - Leuven

Alizee (125 cm) - klassieke 5-armige Maria Theresia kroonluchter van kristal

Betreed een wereld van elegantie en grandeur met de Alizée, een klassiek 5-armige kroonluchter van Groenensteyn. Vernoemd naar de Oostenrijkse keizerin Maria Theresia, belichaamt deze kroonluchter het toppunt van vakmanschap.

Deze kroonluchter zal elk interieur transformeren in een prachtig vertoon van licht en luxe - en past het beste in een hal, woonkamer, slaapkamer of boven een eettafel.

De Alizée, volledig met de hand gemaakt in Nederland, vangt de schoonheid van het Europese erfgoed. De kroonluchter bestaat uit een ijzeren frame, prachtig afgewerkt met glasstroken, rozetten en een veelvoud aan hangende kristallen pegels.

De Alizée beschikt over 19 lichtpunten verdeeld over twee verdiepingen, die een diepte creëren die onmiskenbaar is. De overvloed aan licht weerspiegelt betoverend in de kristallen, en genereert een kleurenspectrum dat herinnert aan dansende regenbogen.

De Alizée biedt keuzevrijheid in verlichting met 19 E14-fittingen die zowel geschikt zijn voor Led-lampen als gloeilampen. De kroonluchter heeft een diameter van 80 cm en een hoogte van 110 cm (exclusief ketting). U kunt uiterlijk van uw kroonluchter ook personaliseren met een frame in zilver verchroomd of 24-karaats goud.