Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Violette, Floating Butterflies, Ivy - Antwerpen

Violette - Klassieke 14-armige kroonluchter van kristal

Ontdek de betoverende Violette van Groenensteyn: een 14-armige kroonluchter die elke ruimte omtovert tot een majestueus paleis. De Violette is onderdeel van onze Maria Theresia serie, en is vernoemd naar de beroemde keizerin van Oostenrijk.

De Violette-kroonluchter, met zijn compacte vorm, is speciaal ontworpen voor lagere ruimtes waar men onderdoor moeten lopen. Denk bijvoorbeeld aan een werkkamer, een woonkamer of een keuken. Deze schitterende kroonluchter, vervaardigd uit de meest verfijnde Europese materialen, is volledig handgemaakt in Nederland.

De Violette kroonluchter staat bekend om haar ijzeren frame, die afgewerkt is met glasstroken en rozetten, evenals de veelvoud van hangende kristallen pegels. De kroonluchter onderscheidt zich door haar 14 rechte armen, met aan het uiteinde van elke arm een lichtpunt gemonteerd.

De kroonluchter beschikt over 14 lichtpunten (E14) en is geschikt voor zowel traditionele gloeilampen als energiezuinige LED-lampen. Personaliseer uw Violette met twee prachtige frame opties: een verfijnd zilver verchroomd frame of een luxueus 24-karaats gouden frame.

Floating Butterfly kroonluchter met zwevende vlinders van kristal

Groenensteyn's Floating Butterfly serie is wereldwijd uniek en geeft een magisch effect aan de ruimte. De Floating Butterfly kroonluchter, past perfect in elke ruimte en is volledig met de hand gemaakt in Nederland.

De kristallen Butterflies van deze kroonluchter hangen elk aan een ultra dun draadje, voor het oog vrijwel onzichtbaar, wat het zwevende effect van het kristal creëert. De Floating Butterfly heeft vier dezelfde kristallen, ieder met een facet-slijpsel, wat zorgt voor een ongekend kleurenspectrum. Deze bijzondere combinatie creëert een unieke schittering en een prachtig 3D-effect in de ruimte. De Butterflies worden vanuit de bovenkant met LED-spotjes belicht. Hier zijn twee verschillende lichtkleuren mogelijk: 2700K of 3000K. De dimbare functie van de led lampen maakt het mogelijk om de perfecte sfeer in de ruimte te creëren.

Er is een breed scala aan variaties en opties binnen onze Butterfly serie, die volledig afgestemd kunnen worden op de voorkeuren van onze klanten. U heeft de keuze uit 5 verschillende variabelen (zie hieronder). We staan klaar om u persoonlijk advies te geven over welke opties het best bij u past.

Ivy (22 cm) - uniek wandlicht met kristallen staafjes en kralen

Ontdek de Ivy, een betoverende kristallen wandlamp van Groenensteyn; een tijdloos en uniek ontwerp dat luxe en verfijning uitstraalt. Twee soorten kristallen - kraaltjes en staafjes - zijn zorgvuldig geplaatst om een prachtig lichtspectrum te creëren, en zorgen voor een adembenemend effect in elke ruimte.

De Ivy's compacte formaat maakt het de perfecte aanvulling op uw slaapkamer, hal, toilet, overloop of woonkamer. Vervaardigd uit de beste Europese materialen en met de hand gemaakt in Nederland, staat de Ivy garant voor ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap.

Met afmetingen van 22 cm hoog, 12 cm lang en 17 cm breed is de Ivy zowel elegant als praktisch. Het wandlicht bevat één E14 lichtpunt, geschikt voor zowel traditionele gloeilampen als energiebesparende LED-lampen. Maak uw Ivy wandlamp uniek door te kiezen uit twee schitterende framekleuren: een stijlvol zilver verchroomd frame of een luxueus 24-karaats gouden frame.