Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Installatie & montage in Nederland & België

+4100 kroonluchter projecten wereldwijd

Showroom met +250 kroonluchters

Derde generatie familiebedrijf - sinds 1943

Elizabeth - Kinrooi

Elizabeth - klassieke kroonluchter van kristal met zakkroon vorm

Ervaar de verfijnde elegantie van de Elizabeth, een adembenemende klassieke kristallen kroonluchter met een tijdloos design. Deze prachtige Groenensteyn kroonluchter is vervaardigd uit de beste Europese materialen en volledig handgemaakt in Nederland. De Elizabeth kroonluchter straalt zowel nostalgie als moderniteit uit.

De boven- en middenkant van de zakkroon zijn versierd met kleine, in elkaar gevlochten ronde kristallen balletjes die een schitterend lichteffect creëren. Deze bijzondere kroonluchter heeft zowel aan de boven- als onderkant gelijke kristallen kralen, waarbij de onderzijde naadloos overgaat in een harmonieus geheel, afgemaakt met de glinsterende kristallen ballen.

De Elizabeth is uitgerust met 11 lichtpunten (E14) die geschikt zijn voor zowel LED-lampen als traditionele lampjes. Personaliseer uw Elizabeth kroonluchter met de keuze tussen een zilver verchroomd frame of een 24-karaats verguld frame.